Naarmate de wereld steeds digitaler wordt, verandert ook de manier waarop we media consumeren. Voorbij zijn de dagen van wachten op een fysieke kopie van een film die voor onze deur arriveert. Nu kunnen we films en tv-programma’s op onze schermen bekijken wanneer we maar willen, zonder ons zorgen te hoeven maken over vervelende verzendkosten of de nieuwste releases mis te lopen. Welke streamingdienst past het beste bij jou? Dat is een vraag die steeds moeilijker te beantwoorden is, aangezien elke dienst zijn eigen voor- en nadelen heeft. In dit artikel zullen we de drie beste streamingdiensten 2019 schetsen en u helpen beslissen welke het beste voor u is.

Streamplayers.nl

Wat zijn de beste streamingdiensten voor 2019?

Netflix is ​​de beste streamingdienst voor 2019. Het heeft een enorme catalogus met films en tv-programma’s om uit te kiezen, evenals originele inhoud. Daarnaast biedt Netflix een breed scala aan genres, waaronder actie, komedie en drama.

Hulu staat tweede op onze lijst. Het heeft een grote selectie van tv-programma’s en films, evenals originelen. Deze service biedt ook een grote selectie aan inhoud in verschillende genres, waaronder actie-, horror- en gezinsvriendelijke films.

Amazon Prime staat op de derde plaats op onze lijst. Het biedt een grote selectie van tv-programma’s en films, evenals originele inhoud. Deze service heeft ook een geweldige selectie in verschillende genres, waaronder actie, spannende drama’s en romantische komedies.

Wat is Netflix?

Netflix is ​​een streamingdienst die een bibliotheek met tv-programma’s en films biedt die kunnen worden bekeken op telefoons, tablets, tv’s en computers. Het biedt ook eigen series (zoals House of Cards) en films (zoals The Help). Hulu is een streamingdienst die een bibliotheek met tv-programma’s en films biedt die kunnen worden bekeken op telefoons, tablets, tv’s en computers. Het biedt ook eigen series (zoals The Mindy Project) en films (zoals Birdman of Spotlight). Amazon Prime is een streamingdienst met gratis verzending binnen twee dagen voor veel artikelen, waaronder boeken.

Wat is Hulu?

Hulu is een streamingdienst die live en on-demand streaming van televisieprogramma’s, films en afleveringen van verschillende netwerken aanbiedt. Het heeft ook een bibliotheek met inhoud die op aanvraag kan worden gestreamd. Hulu is beschikbaar op apparaten zoals computers, smartphones en tablets. Het heeft een maandelijks abonnement, maar het biedt ook een gratis proefperiode.

Wat is Amazon Prime?

Amazon Prime is een jaarlijks lidmaatschapsprogramma dat wordt aangeboden door Amazon.com en dat een verscheidenheid aan voordelen biedt, waaronder gratis verzending binnen twee dagen voor veel artikelen en toegang tot exclusieve deals en kortingen. Leden kunnen tegen een maandelijks bedrag ook bepaalde tv-programma’s en films bekijken zonder toegevoegde commercials. Prime-leden kunnen ook naar duizenden nummers en albums luisteren, gratis boeken lezen en de Kindle Fire-tablet gebruiken om toegang te krijgen tot tijdschriften en strips.

Welke streamingdienst past bij jou?

Netflix is ​​de beste streamingservice omdat het een uitgebreide selectie tv-programma’s en films biedt, inclusief nieuwe releases.

Hulu is ook een goede keuze als je online tv-programma’s en films wilt kijken. Hulu biedt een verscheidenheid aan live tv-kanalen, zodat u uw favoriete programma’s kunt bekijken zonder dat u voor kabel hoeft te betalen.

Amazon Prime is een andere geweldige optie als je op zoek bent naar een alles-in-één streamingdienst. Met Amazon Prime heb je toegang tot duizenden films en tv-programma’s die je op elk apparaat kunt bekijken.

Conclusie

Nu het nieuwe jaar in volle gang is, is het tijd om na te denken over welke films en tv-programma’s je wilt streamen op je favoriete streamingdienst. Als je bent zoals de meeste mensen, heb je waarschijnlijk een paar favorieten (Netflix, Hulu, Amazon Prime), maar het kan moeilijk zijn om te beslissen welke service voor jou geschikt is. Dat is waar deze lijst met de beste streamingdiensten binnenkomt! We hebben een lijst samengesteld met de huidige top drie van streamingdiensten, zodat u hun functies kunt vergelijken en contrasteren en kunt zien welke het beste bij uw behoeften past.